تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس

نوع شیشه مصرفی

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس زمانی قابل درک است که تعریف هر یک از آن‌ها را به صورت نسبتا دقیقی بدانید. هر دو نما به صورت یک پرده شیشه‌ای در جلوی ساختمان نصب می‌شوند، با این حال تفاوت‌هایی در چهارچوب‌ها و نحوه نصب آن‌ها وجود دارند که بهتر است آن‌ها را بدانید. مسلما آگاهی درباره این مزایا و معایب و تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس، در انتخاب آن‌ها تاثیرگذار خواهد بود. تفاوت‌هایی که بین این دو پرده شیشه‌ای وجود دارند، قیمت آن‌ها را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهند. بخش مهمی از تفاوت آن‌ها به ساختار و حجم فلز به کار برده شده بستگی دارد. مسلما هر چه مقدار فلز به کار برده شده کمتر باشد، قیمت نمای شیشه‌ای ساختمان نیز کمتر خواهد بود.

{rppheadingscroll}

شباهت نمای کرتین وال و فریم لس

علی رغم وجود تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس، شباهت‌هایی نیز بین این آن‌ها وجود دارند. در ادامه به برخی از شباهت‌های این دو نمای شیشه‌ای پرطرفدار می‌پردازیم.

  • نوع شیشه مصرفی: شیشه‌ای بودن ظاهر ساختمان باعث جذابیت هر چه بیشتر ظاهر آن خواهد شد. این مساله به طور خاص برای ساختمان‌های تجاری و اداری بلند، بسیار جذاب‌تر است. چه در کرتین وال و چه در فریم لس، از شیشه‌های باکیفیت استفاده می‌شود. رفلکس، سکوریت، دو جداره و سه جداره اصلی‌ترین شیشه‌های مصرفی در این نماهای ساختمانی هستند.

نوع شیشه مصرفی

  • داشتن استحکام کافی: در هر دو نمای ساختمانی از اسکلت‌های فلزی استفاده می‌شود، از این رو این نماها استحکام کافی در برابر بادهای شدید را دارا هستند. تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس نسبت به مصالح دیگر، مستقل بودن آن از دیوارهای جلوی ساختمان است، به این معنا که این نماها بر روی دیوار ساختمان نصب نشده و به صورت کاملا ایستا پیاده‌سازی می‌شوند. این موضوع نشان دهنده استحکام بالای کرتین وال و فریم لس است.
  • امکان نصب پنجره‌های بازشو: در هر یک از این نماهای شیشه‌ای امکان نصب پنجره‌های بازشو وجود دارد، البته درباره نمای فریم لس ممکن است پس از مدتی، لولاها و گیره‌ها دچار فرسودگی شده و نیاز به تعویض داشته باشند. با این حال، نصب پنجره بر روی هر دو نما به حفظ تهویه محیط کمک خواهد کرد.
  • عایق بودن نما در برابر حرارت و رطوبت: یکی از مزایای نماهای کرتین وال و فریم لس، پیشگیری از انتقال حرارت، رطوبت و گرد و غبار است. علی رغم ظاهر شیشه‌ای ساختمان، میزان انتقال انرژی در آن‌ها بسیار کم است، زیرا در پیاده‌سازی هر یک از آن‌ها می‌توان از شیشه‌های چند جداره استفاده نمود. در نتیجه ضمن ایجاد نور کافی، از انتقال حرارت نیز جلوگیری به عمل می‌آید.
مطالعه ی بیشتر  5 مزیت شیشه سان انرژی چیست؟

 شباهت نمای کرتین وال و فریم لس

 

تفاوت نمای شیشه ای کرتین وال و نمای فریم لس چیست؟

برای درک تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس، باید دید هر یک از این نماهای شیشه‌ای از نظر ساختار، وضعیت نصب و قیمت چگونه‌اند.

کرتین وال شامل شیشه‌های دوجداره یا سه جداره است که بر روی پروفیل‌های آلومینیومی (لامل) سوار می‌شوند، در واقع ابتدا لامل‌های افقی و عمودی یک اسکلت فلزی مستحکم ایجاد می‌کنند، سپس شیشه‌های سکوریت یا چند جداره ساختار شطرنجی ایجاد شده را می‌پوشانند. در پیاده سازی فریم لس (با چهارچوب آهنی) نیز همین اتفاق می‌افتد. با این تفاوت که ابتدا باید یک اسکلت آهنی با پروفیل‌های 40 در 40 ایجاد کنید، سپس چهارچوب‌های آلومینیومی بر روی آن‌ها سوار شده و شیشه‌ها را نگه می‌دارند. تا همین جا می‌توان اصلی‌ترین تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس را درک نمود. ساخت کرتین وال و فریم لس می‌تواند به صورت پیش ساخته یا در محل انجام گیرد، همچنین مهم‌ترین تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس از نظر ظاهری، به مشخص بودن فریم‌ها مربوط است، در واقع در نمای شیشه‌ای کرتین وال، چهارچوب‌های آلومینیومی تا حدی مشخص هستند، اما در اسکلت فلزی فریم لس (همان گونه که از نام آن مشخص است) چهارچوب‌ها تقریبا ناپیدا هستند، به طوری که شیشه‌های سکوریت یا دو جداره، کاملا یکپارچه به نظر می‌رسند. برای افرادی که به ظاهر ساختمان اهمیت می‌دهند، ممکن است این مساله مهم به نظر برسد.

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس

علاوه بر موارد ذکر شده عمده‌ترین تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس، اختلاف قیمت آن‌ها است. کرتین وال یا پرده شیشه‌ای قیمت کمتری نسبت به فریم لس دارد، زیرا در ساخت آن تنها از لامل‌های (پروفیل‌های عمودی و افقی) آلومینیومی سبک و محکم استفاده می‌شود، در نتیجه نیازی به پروفیل‌های آهنی ندارد و از این بابت قیمت آن کمتر خواهد بود. در نتیجه با توجه به شباهت ها و تفاوت های ذکر شده اگر بخواهید از لحاظ خصوصیات چشمگیر و کاربردی بودن در مورد این دو تصمیم گیری و انتخاب کنید، باید کلیاتی در مورد شرایط ساختمان و همچنین بودجه اجرایی موردنظر را در نظر بگیرید که نوع شرایط ساختمان، ویژگی ها و شرایط آب و هوایی، سلیقه کارفرما و عوامل بسیار دیگر در این انتخاب تعیین کننده هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *